• Gestopt

OKL is gestopt per 1 september 2017

In juni 2017 is het besluit genomen dat OKL per 1 september, na 6 jaar, gaat stoppen. Website en Facebook blijven on line, alle artikelen, blogs, columns, reacties blijven benaderbaar, er komt alleen niets nieuws meer bij. Je zou misschien beter kunnen zeggen dat OKL gaat “slapen”.
Waarom? OKL had toch een plek verworven en werd goed bezocht?
Dat is zeker zo en er is zelfs een gestage groei in het bezoek aan de website, er worden thans tussen de 13 en 15.000 pagina’s per maand bezocht. Maar er is een groot tekort aan vrijwilligers om in te spelen op thema’s, zorgen voor inhoud, schrijvers, bloggers, meningen, artikelen, agenda, etc.
De afgelopen twee jaar is met subsidie van het vitaliseringsfonds OKL aangepast en uitgebouwd, met ook de bedoeling een uitbouw met vrijwilligers. Dat laatste is niet gelukt, de conclusie is dat een dergelijke platform een kern van betaalde krachten moet hebben met daar omheen vrijwilligers. Structurele financiering voor betaalde krachten om deze kern te bouwen is niet haalbaar en alleen met vrijwilligers lukt het niet.
Dan rest er maar een conclusie: stoppen, hoe spijtig ook.
Namens OKL bedanken wij u voor het vertrouwen, uw bezoek aan de website, uw medewerking, uw inzending van activiteiten, uw reacties en uw steun.

Info:

Wanneer
1 januari 2100 om 0:00 uur
Thema's: